Martin Romero i Paula Riquelme, Campions d’Espanya de bumps a Sierra Nevada

Sierra Nevada va acollir aquest cap de setmana, 31 de març i 1 d’abril, els Campionats d’Espanya Movistar de bumps i slopestyle de surf de neu i esquí freestyle. La pista de l’Visera, a l’estació andalusa, ha estat l’escenari de la competició de bumps, una de les disciplines clàssiques de l’esquí feestyle. Els millors especialistes espanyols en la modalitat han delectat al públic durant la jornada en un dels escenaris dels esports d’hivern més espectaculars del món.
 
Resultats de la competició
En la categoria homes absoluta, el gran vencedor ha estat Martin Romero Vargas (Fed. Andalusa – Caixa Rural), amb un total de 66,82 punts. En segona posició, Ander Zamora Garaikoetxea (Fed. Navarra), amb 56,10 punts; i Jorge Montoya Piris (Fed. Andalusa – Monachil), amb 52,58 punts, en tercera posició. En dones, la primera classificada ha estat Paula Riquelme Baena (Fed. Andalusa – Caixa Rural) amb 42, 16 punts. M. González Pérez-Rejon ha estat segona amb 20 punts; i Marta Esono Ballesteros (Fed. Andalusa – Caixa Rural), tercera amb 2,20 punts.
 
En la categoria infantil masculina, el guanyador ha estat Lucas Verdaguer (SCPUY) amb 52,56 punts. L’han seguit Oliver Verdaguer (SCPUY), en segona posició amb 51,13 punts; i Martin Castro Pastor (Fed. Andalusa – Caixa Rural) amb 29,61 punts.
 
Els campionats seguiran aquest diumenge 1 d’abril i es traslladaran a les instal·lacions de l’snowpark de Sulayr. En la competició participarà Josito Aragó, esportista de l’equip de surf de neu freestyle de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI). L’andalús intentarà revalidar el títol de campió d’Espanya de slopestyle en surf de neu que va aconseguir l’11 d’abril de 2017 també a Sierra Nevada.
 
Els Campionats d’Espanya Movistar de bumps i slopestyle de surf de neu i esquí freestyle són proves organitzades per la Real Federación Española de Deportes de Invierno, juntament amb la Federació Andalusa Esports d’Hivern (FADI) i l’estació hivernal de Sierra Nevada.