L’andorrà Carlitos Aguareles Loan aconsegueix la 4a posició a la Copa d’Europa FIS de slopestyle de la República Txeca

Carlitos Aguareles Loan va tornar a la competició aquest passat dissabte a la Copa d’Europa de la República Txeca de slopestyle aconseguint la quarta posició de la classificació general. Aguareles tornava a la competició amb una bona actuació que li permet agafar confiança. Aguareles Loan va mostrar un molt bon esquí i amb mostres de molta seguretat.
Així mateix, Pau Rabassa va fallar a les dues baixades, amb una neu complicada.

Josep Gil, entrenador: “Carlitos torna sobre els esquis en aquesta competició, sembla q porti esquiant tota la temporada. Finalitza en quarta posició, amb un esquí molt sòlid i fàcil. Per la seva part, Pauet falla la ronda les dos baixades, la neu es molt aigua i en ficar les cames no pot aguantar fins que toca l’esquena. Les condicions no son fácils”.