Central de Neu programa 16 – Temporada 2017/2018

En aquesta darrera edició de la temporada, anirem a l’Snow Park del Tarter de Grandvalira on aquest cap de setmana, tot i les difícils condicions meteorològiques, es disputava el Grandvalira Total Fight, la competició d’slopestyle que enguany ha concentrat en un sol cap de setmana les modalitats de freeski i snowboard. La catalana Maria Hidalgo aconseguia fer-se amb el tercer calaix del podi en surf de neu.
I marxarem a Kappl, al Tirol austríac, on la passada setmana més de 60 freeriders buscaven coronar-se Campions del Món en les diferents modalitats al Freeride Junior World Championship. L’aranès Abel Moga va aconseguir la medalla de bronze en esquí.
I en els nostres breus, us parlarem de la X Over Ride, el Freeride World Tour que aquest cap de setmana disputarà la gran final a Verbier, el circuit Audi4Cup que finalitzava el passat dissabte a Cerler, el KL de Grandvalira, la mítica Patrulla de Glaciares i la Tri-blanc.

Central de Neu programa 16 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.