Central de Neu programa 15 – Temporada 2017/2018

En aquesta penúltima edició de la temporada, anirem a Grandvalira, on la setmana passada es disputaven les finals de la copa d’Europa d’esquí alpí, tant en categoria masculina com femenina. Aquestes finals, han servit com a prova de cara a les finals de la Copa del Món que acollirà aquesta estació andorrana la temporada vinent.
Farem un resum de la 33a edició de la Pierra Menta, la cursa d’esquí de muntanya per parelles on el català Kilian Jornet, que formava parella amb Jakob Herrmann, va patir una lesió al peroné en la darrera cursa quedant fora de la competició. Marta Garcia i Mireia Miró en penjaven el bronze en categoria femenina.
I aprofitant la seva estada, ara fa uns dies al Principat d’Andorra, de la mànega andorrana del Freeride World Tour, l’equip de Central de Neu va parlar amb els riders de Peak Performance, Kristofer Turdell, Loïc Collomb-Patton i Taisuke Kusunoki d’aquesta competició internacional.

Central de Neu programa 15 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.