Central de Neu programa 14 – Temporada 2017/2018

En aquesta edició, anirem fins al sector de Grau Roig de Grandvalira, on diumenge es disputava l’Snow Bike, una cursa de Fat Bikes sobre la neu on 22 participants van prendre part en aquesta primera edició. Milton Ramos s’adjudicava la victòria en categoria masculina i Eva Tomàs en la femenina.
La cara Nord est del Wildseeloder va ser l’escenari el passat divendres de la 4a parada del Freeride World Tour de Fieberbrunn, a Àustria. L’aranès Aymar Navarro finalment no va poder aconseguir classificar-se per a la gran final de Verbier.
La darrera competició del Red Bull Crashed Ice coronava, el passat dissabte a Edmonton, Canadà, el rider local Scoot Croxall com a Campió del Món de l’esport més ràpid sobre patins en gel. El defensor del títol, Cameron Naasz, va ser eliminat a la ronda de semifinals.
I per tancar edició, marxarem a la Vall de Ridnaun , Itàlia, on el passat cap de setmana es disputava la sisena edició de la “Race & Snow, la cursa de motos Harley i d’altres marques sobre la neu.

Central de Neu programa 14 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.