Central de Neu programa 12 – Temporada 2017/2018

En aquesta edició anirem al Principat d’Andorra on es va disputar l’Andorra Skimo, una cursa d’esquí de muntanya per parelles on el participants, passant pels diferents refugis del país, podien competir en una de les proves o bé, en les dues d’aquesta competició, l’skimo 6 o l’skimo 10.
I d’Andorra marxarem cap a Itàlia, on les condicions adverses marcaven els Campionats d’Europa d’esquí de muntanya disputats a l’Etna. Kilian Jornet es coronava Campió d’Europa en Vertical Race i aconseguia el bronze en la prova Individual. El català Pau Coll es penjava l’or en categoria júnior.
En els nostres breus, el Freeride World Tour que arriba a Europa amb la 3a prova del calendari a Vallnord Arcalís i us parlarem de l’SnowBike de Grandvalira que ha obert inscripcions per aquesta primera edició.

Central de Neu programa 12 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.