Central de Neu programa 11 – Temporada 2017/2018

En aquesta edició veurem com les noves tecnologies estan revolucionant el món de les estacions d’esquí. Anirem al sector de Soldeu el Tarter de Grandvalira per conèixer on s’aplica aquesta tecnologia en l’estació més capdavantera dels Pirineus.
Amb pendents de més del 40%, el famós Big Mountain de Hochfügen, acollia prova 4* del Freeride World Qualifier. Anirem fins a Àustria per veure que van fer les participants catalanes en aquesta competició.
L’espectacle de les curses de velocitat amb patins sobre el gel tornava a la càrrega amb la 4a prova del Campionat del Món. Màxima rivalitat en la penúltima prova entre els màxims aspirants al títol a la pista ràpida del port vell de Marsella.
Final de temporada pel Luge en pista natural, que disputava la seva darrera prova de la Copa del Món el passat cap de setmana a Umhausen. Coneixerem els nous campions del Món.
I en els nostres breus, la 9a edició de la Foc de Neu disputada diumenge a les Valls d’Àneu i una mica de IceCricket a St Moritz.

Central de Neu programa 11 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.