Central de Neu programa 10 – Temporada 2017/2018

En aquesta edició anirem fins al Canadà per viure l’espectacle del Freeride World Tour, on la setmana passada es van disputar dues proves del fora pista mundial per excel·lència, la corresponent a Kikcing Horse Golden i la suspesa de Hakuba de Japó. L’aranès Aymar Navarro es situa en 14a posició de la general després d’aquestes dues proves.

Passarem per Puy Saint Vincent, França, on la setmana passada es disputava la quarta prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya amb una Individual i una Vertical Race. Kilian Jornet, que tornava a la competició, es penjava l’or a la prova Vertical i Clàudia Galícia el bronze.

Tenen coses en comú un ramader i un maquinista d’una estació d‘esquí? Us presentarem a Òscar Guardia. Ell és un ramader andorrà que quan arriba la temporada hivernal, combina la seva feina de granger amb la de maquinista.

I en els nostres breus, i  la III cronoescalada nocturna de El Tarter de Grandvalira i un resum als Campionats d’Europa de Luge en pista natural disputats el cap de setmana a Obdach-Winterleiten, Àustria.

Central de Neu programa 10 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.