Aquest diumenge 18 de febrer, torna la 9a edició de la Foc de Neu, la cursa de raquetes més important dels Pirineus

El pròxim 18 de febrer es celebrarà a Isil (Valls d’Àneu) la 9a edició de la cursa i marxa amb raquetes FOC de NEU, dins de la XI Copa Catalana de Raquetes i del XIII Circuit Català de Raquetes de la FEEC.

Al llarg d’aquests anys els organitzadors de l’Associació de Fallaires d’ISIL i l’Espot Esqui Club s’han guanyat el prestigi entre tots els aficionats a les caminades amb raquetes i entre els corredors i corredores que hi competeixen a la Copa Catalana per l’excel·lent organització d’aquest esdeveniment lúdic-esportiu.

És, sense dubte, la prova més multitudinària de les que tenen lloc en els Pirineus amb unes participacions que no baixen mai de 300 inscrits i que s’ha guanyat una merescuda reputació entre els atletes de ser la prova més alpina i exigent del calendari.

Aquest any, amb les últimes nevades, es garanteix una excel·lent qualitat de la neu amb uns paisatges incomparables enmig d’un dels paratges més verges i espectaculars del Parc Natural de l’Alt Pirineu amb circuits de distàncies que oscil·len entre els 11 quilòmetres i 700 metres de desnivell pels professionals fins els 5 quilòmetres pels aficionats.

Grans, petits, famílies senceres i atletes troben en la FOC de NEU uns circuits adaptats a cada públic: de competició pels “pros”, de passeig pels “caminants” i divertit pels nens i nenes entre els inigualables paratges del Parc Natural dels Pirineus.

Unes tapes el dia abans a Isil (18h a la Casa de l’Ós d’Isil ) -on es passa el bríefing del circuit i es distribueixen els pitralls i materials-, esmorzar el dia de la cursa al Refugi del Fornet i dinar pallarès quan s’acaba la “raquetada” amb sorteig de regals esperen a tots els participants.

Els 3 primers qualificats masculins i 3 premeres femenines en la proba COPA CATALANA obtindran, a més d’un dels trofeus més reconeguts del circuit, interessants premis en metàl·lic

Si voleu passar un cap de setmana fantàstic, no ho dubteu el Pallars Sobirà, ISIL i la FOC de NEU són l’opció.

Tant per llogar raquetes com per estàncies a hotels hi ha descomptes especials pels participants.

Entreu a www.focdeneu.cat , allà hi trobareu tota la informació i on es poden fer les inscripcions i trobar informació sobre allotjament.

Informació actualitzada constantment al nostre facebook: https://www.facebook.com/focdeneu.neu