Peak Performance guanya el premi ISPO Gold per la Frost Dry Jacket, innovació tècnica en un producte icònic

Amb aquest guardó, Peak Performance aconsegueix el seu quart premi ISPO Gold consecutiu en una clara demostració de la marca sueca per la qualitat i tecnicitat de les seves peces.
“La innovació és la nostra manera d’impulsar la moda esportiva. En els últims anys, la nostra marca ha sofert grans canvis amb l’objectiu de convertir-se en una firma clau en el mercat global. Aquest premi mostra que anem pel bon camí “afirma Nicolas Warchalowski, CEO de Peak Performance.

Peak Performance introdueix un nou producte en el mercat. La Frost Dry Jacket és la primera jaqueta de plomes que inclou una capa exterior totalment impermeable. Els canals de la ploma estan segellats i no porten cap costura. Posteriorment s’agrega una membrana exterior per aconseguir la impermeabilitat i una aparença similar al cuir. Les cremalleres termosegellades i el logo metal·litzat li donen a la peça un aspecte modern i funcional.

“Hem treballat amb una tècnica completament nova en la qual hem afegit un teixit laminat a la part exterior de la peça. Havíem vist teles amb superfície laminada, però la tècnica de poder-lo aplicar a un material que posteriorment s’omple és una innovació totalment única “explica Maria Bovin, dissenyadora de la línia Active de Peak Performance.

Sobre els premis ISPO:

Cada any, la fira ISPO a Munic atorga els premis ISPO als productes més nous del sector esportiu. Un jurat format per diversos professionals avalua centenars de propostes per tal de trobar aquells productes més revolucionaris. Aquesta selecció d’articles premium serveix d’orientació als professionals del sector.