Central de Neu programa 09 – Temporada 2017/2018

En aquesta edició, anirem fins a l’estacio Ceretana de Masella, on el passat dissabte es commemorava el 50è aniversari de l’estació amb una multitudinаria baixada de torxes amb més de 3.000 participants.

Vallnord Arcalís acollia, la setmana passada, la 26а edició del Trofeu Borrufa. Durant 4 dies els més de 200 esportistes de 27 països participaven en aquesta competició internacional d’esquí per a joves de 14 a 16 anys.

L’espectacle del Crashed Ice tornava a escena amb la 2a prova del Campionat del Món a Finlàndia, amb l’única pista de gel natural de tot el calendari amb les seves imperfeccions, que va causar nombrosos mal de cap als corredors.

Després de l’anul·lació de la 2a prova de la Copa del Món de Luge en pista natural a Rússia, Deutschnofen, Itàlia, acollia el passat cap de setmana la 3a cursa del calendari abans del Campionat del Món de l’especialitat.

I en els nostres breus d’avui, la darrera prova del Trofeu Andros, la 39a marxa Beret i la 2a prova de l’Audi quattro Cup de Sierra Nevada.

Central de Neu programa 09 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.