Central de Neu programa 08 – Temporada 2017/2018

En aquesta edició de Central de Neu, anirem fins el Principat d’Andorra per viure la mítica Font Blanca, la Copa del Món d’esquí de muntanya on Anton Palzer i Axelle Mollaret es penjaven la medalla d’or en la Vertical Race en categoria sènior. Les difícils condicions meteorològiques de dissabte feien anular la prova Individual tot i els esforços de l’organització per portar-la a terme.
I d’Andorra ens desplaçarem fins a Suïssa, agafarem la fatbike per disputar durant 4 dies de l’Snow Bike Festival, la cursa per etapes que es disputa a la regió de Gastad. Aquesta competició de ciclisme de muntanya sobre la neu, va tornar a rebre acreditació de la UCI i ha pujat a categoria “Stage Race Class 1”
En el nostre apartat de breus, el Trofeu Andros de Lans en Vercors, el Freeride World Tour que ha suspès la primera prova de la temporada del Japó, el World Snow Day a Grandvalira i el 50è aniversari de Masella entre altres.
I per tancar edició, tornarem agafar la bicicleta i farem un descens per la pista de Copa del Mon de Kutzbuël amb Max Stöckl, aquest és un altre dels reptes del rider austríac per Red Bull.

Central de Neu programa 08 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.