El fondista andorrà Irineu Esteve, 4rt als 15km clàssics del Mundial sub-23 de Goms, Suïssa

Avui Irineu Esteve ha competit als 15km clàssics del Campionat del Món d’esquí de fons sub-23 a Goms (Suïssa). L’andorrà ha finalitzat quart.
Esteve ha acabat quart amb un temps de 37.20,7, a 52,4 segons del primer classificat, el noruec Mattis Stenshagen (36.28,3). L’andorrà ha finalitzat a 17 segons del podi. El segon classificat ha estat el rus Denis Spitsov (36.33,1, a 4,8 del guanyador), mentre que tercer ha sigut el seu compatriota Ivan Yakimushkin (37.03,5, a 35,2).
Demà segueix la competició per a l’expedició andorrana. Carola Vila corre el pursuit de 5km+5km.
Joan Erola, entrenador: “Crec que ha sigut la millor cursa de l’any de l’Irineu. Ha fet una carrera de menys a més, a una pista molt, molt dura. Ha corregut bé, a l’última volta hi ha corredors que han pagat una mica l’esforç i la duresa de la pista i ell ha pogut aguantar el ritme i per això ha pogut arribar fins a la quarta posició. Les prestacions han sigut molt bones. Ara a veure com va la pursuit demà passat. Penso que hem agafat novament un bon moment de forma com l’any passat en els Mundials i ara a esperar. A nivell centreeuropeu ha sigut el primer corredor sub-23. Aquest any dos russos davant i un noruec però tenim russos al darrere. Penso que ha fet una carrera molt bèstia”.