Central de Neu programa 07 – Temporada 2017/2018

Aquí teniu el 7è programa de la temporada, anirem a Suïssa on es disputava prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya. Trionf francès a la individual de dissabte amb victòria de Laetitia Roux i Xavier Gachet. Diumenge s’anul·lava la prova Sprint.
Veure’m el procés de selecció de l’equip de demostració d’Andorra per l’Interski 2019, la trobada internacional de monitors que es celebrarà a Bulgaria.
Serre Chevalier acollia la 4a etapa del Trofeu Andros, les curses de velocitat sobre el gel i per tancar aquesta edició, anirem fins a Saint Paul, Minessota, on dissabte es disputava la primera prova del Campionat del Món de Crashed Ice.
*El reportatge de la medalla de bronze de Queralt Castellet a la Copa del Món de Laax, només està disponible a televisió.

Central de Neu programa 07 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.