Central de Neu programa 06 – Temporada 2017/2018

En aquesta edició coneixerem els esquiadors de fons de l’equip nacional andorrà, Irineu Esteve i Carola VIla. El fondista andorrà encapçala la classificació general de la Copa d’Europa i aquesta temporada ha entrat a la màxima competició, la Copa del Món.
I anirem als Alps, perquè els alpinistes Beni Hug i Tony Sbalbi van realitzar una expedició d’escalada d’esquí extrem coronant els cims més alts de Suïssa i França en menys de 50 hores, el Dufour i el Montblanc, passant per parts de la llegendària ruta Haute Route.
I en el nostre apartat de breus us parlarem del Trofeu Andros d’Isola 2000, el Freeride World Tour que arrenca aquest cap de setmana al Japó, el Laaz Open 2018, el Campionat del Món de descens en patins de gel, el Crashed Ice que arrenca aquest dissabte i l’Snow Bike Festival que avui ha donat el tret de sortida a 4 dies de dura competició.

Central de Neu programa 06 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.