Central de Neu programa 05 – Temporada 2017/2018

L’estació ceretana de Masella commemora aquesta temporada el seu 50è aniversari. Aquest camp de neu organitzarà diferents activitats cada cap de setmana per commemorar aquesta efemèride. Les primeres van ser a finals del 2017 amb un gegant diurn i nocturn i un test d’esquí amb les novetats de Rossignol i Dynastar.

La 5a edició del Trofeu 3 Fronteres tancava el 2017 amb una vertical race fins el cim del Montmalús a 2.780 metres. Aquesta cursa Open era puntuable per la XVI Copa d’Andorra d’esquí de muntanya. Victòria per Gerber Martín i Sophie Dusautoir en categoria sènior.

I acabarem edició amb la primera prova de la Rider Cup 2018, el campionat de descens en patins de gel disputada a Àustria. La final es disputava sota una intensa nevada en un circuit ple d’obstacles que donaven emoció a la prova.

Central de Neu programa 05 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.