Lindsey Vonn, Briko i Red Bull s’uneixen per crear el casc Vulcano “RB LVF FIS 6.8” Edició Limitada

Tres dels noms més importants en el món de l’esquí: Lindsey Vonn, Briko i Red Bull s’han unit per desenvolupar el casc Vulcano “RB LVF FIS 6.8”. Un casc edició limitada que per primera vegada està a la venda per a esquiadors de tot el món. Per cada compra, la Fundació Lindsey Vonn rebrà una donació per ajudar a noies joves en la seva carrera esportiva.

Pòdiums, lesions, rècords mundials … L’esquiadora que major nombre de victòries ha aconseguit en la història de la Copa del Món d’Esquí Alpí, Lindsey Vonn, ha creat al costat de Briko i Red Bull un casc únic en termes de disseny i protecció.

L’esportista nord-americana, conscient de la importància d’esquiar amb seguretat, va triar el 2010 a Briko com el seu proveïdor oficial de cascs. En aquest projecte, s’ha unit també Red Bull, partner històric de Vonn, per prestar el seu indiscutible disseny i crear així, al costat de Briko, un casc únic i distintiu que per primera vegada estarà a la venda per als amants de l’esquí alpí.

UN CASC SOLIDARI

El casc Vulcano “RB LVF FIS 6.8” busca reforçar el missatge de donar poder a les dones joves perquè assoleixin els seus somnis a través de l’esforç a les pistes d’esquí. Part dels beneficis del casc Vulcano “RB LVF FIS 6.8” es donaran a la Fundació Lindsey Vonn, creada per l’esquiadora a 2015. L’organització pretén ajudar al màxim de noies amb beques que els permetin aconseguir les seves metes tant en l’acadèmic com en l’esportiu.

“Estic molt emocionada amb aquesta iniciativa amb Briko i Red Bull. I també amb aquesta oportunitat de recaptar fons per a la meva Fundació a través del casc d’esquí que millor em representa. Junts podrem ajudar a moltes noies! Moltes gràcies als meus patrocinadors ia tots els fans que contribueixin comprant i utilitzant ‘el meu’ casc a les pistes “explica Lindsey Vonn.

THE GOLDEN HELMET

Com a suport al llançament del casc Vulcano edició limitada s’han publicat en xarxes socials un total de 5 vídeos de 360º amb el nom de “The Golden Helmet”. En ells podem sentir l’adrenalina de llançar-te en paracaigudes, fer piruetes en un vol acrobàtic o sobrevolar les muntanyes en un dron per acabar lliurant el casc Vulcano a Lindsey Vonn i viure amb ella un descens en eslàlom a 360º.

LA MILLOR PROTECCIÓ

El casc Vulcano “RB LVF FIS 6.8” compleix amb els estàndards més alts de seguretat per a atletes professionals: és un casc dissenyat per a la Copa del Món amb certificació FIS 6.8, l’estàndard més estricte en termes de protecció.

També compta amb el sistema PROTETTO ™, una protecció creada per Briko que redueix la gravetat dels traumatismes cranials en cas d’accident. El sistema absorbeix l’impacte de les caigudes que afecten la part posterior del coll, una àrea que es veu freqüentment afectada en els accidents d’esquí. El sistema PROTETTO ™ augmenta la seguretat dels esquiadors en un 35%.

A aquest sistema de protecció, Briko li afegeix una protecció extra amb el sistema FLUID INSIDE ™, mitjançant el qual, un conjunt de càpsules d’escuma connectades entre si imiten el treball del líquid cefaloraquidi.

Un casc que ja està disponible en botigues amb el preu de 239 €.