Central de Neu programa 02 – Temporada 2017/2018

2n programa de la temporada amb la Copa del Món d’esquí de muntanya de Wanlong. Clàudia Galicia Cotrina aconseguia penjar-se dues plates i Oriol Cardona Coll signava una 2a posició a la prova sprint i finalitzava 4t a la Vertical Race. En categoria espoir, el madrileny Antonio Alcalde Sanchez es penjava una medalla de plata en la cursa vertical.
Aymar Navarro passarà a formar part dels millors freeriders del planeta participant al circuit del Freeride World Tour. L’aranés ha rebut una Wild Card per competir al Tour Mundial de Freeride 2018. L’equip de Central de Neu el va entrevistar per parlar sobre aquest somni fet realitat.
La tercera mànega del Trophée Andros feia parada el passat cap de setmana al Principat d’Andorra . El circuit Andorra- Pas de la Casa acollianles diferents curses que congifuren aquest campionat. Descobrirem que és l’Andros.

Central de Neu programa 02 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.