Central de Neu programa 01 – Temporada 2017/2018

Ja s’ha donat pistonada a la primera cursa de la temporada d’esquí de muntanya. Va ser el passat dissabte amb la XXI cronoescalada nocturna del Pas de la Casa. L’andorrana Sophie Dusautoir i el francès Will Juillaguet es van endur la victòria en categoria sènior.
El luge en pista natural tornava a escena amb la primera Copa del Món de la temporada amb la mítica prova a Kühtai, Àustria. La curta pista d’aquesta edició donava més emoció a les proves individuals i de dobles que es van disputar.
I al nostre apartat de breus de neu, el Trofeu Andros, les novetats del Freeride World Tour i del Júnior World Champioships. Hi repassarem també el calendari de la Copa del Món d’esquí de muntanya que arrenca aquest cap de setmana a la Xina.

Central de Neu programa 01 – Temporada 2017/2018 from Carrota on Vimeo.