L’aranés Aymar Navarro passa a formar part dels millors riders del planeta participant al circuit del Freeride World Tour 2018.

Aymar Navarro ha rebut una wild card per a competir al Tour Mundial del Freeride 2018 després dels bons resultats la temporada passada, on va realitzar la millor línia de velocitat a la prova de Vallnord-Arcalís on aconseguia fer-se amb la 3a posició, l’esquiador de la Vall d’Aran, podrà competir a totes les parades d’aquesta temporada. Navarro aconsegueix així posicionar-se com un dels millors freerider dels Pirineus.
Aquest és un somni fet realitat i vull seguir somiant! Gràcies FWT “, ha dit Aymar Navarro.
Us deixem amb el reportatge que l’equip de Central de Neu va realitzar la temporada passada a la mànega andorrana del Freeride World Tour, on Aymar aconseguia la 3a plaça del podi.