Regino Hernández és 7è a la segona Copa del Món FIS d’Snowboard Cross a Argentina

Un altre gran dia per a l’esportista andalús de la RFEDI a l’aconseguir acabar en la posició 7a en la segona Copa del Món FIS d’Snowboard Cross (SBX) de la temporada 17-18 disputada el diumenge 10 de setembre a Bariloche (Argentina). Lucas Eguibar també va aconseguir la classificació, tot i que es va quedar en quarts de final.

El dissabte 9 de setembre, l’esportista andalús Regino Hernández va arribar a les finals aconseguint una meritòria 6 plaça per la qual cosa comença la temporada totalment recuperat després de ser operat de la clavícula a la primavera. Diumenge el rider de Sierra Nevada s’ha ficat 7a a la “small final” que decidia les posicions entre la 5a i 8a (ja que la cursa de diumenge les eliminatòries van ser baixades de 4 i el dissabte de 6 riders).

Hernández es va haver de mesurar amb rivals com Pierre Vaultier, guanyador de la passada edició de la Copa del Món SBX. Va entrar segon a vuitens de final i en quarts va guanyar l’eliminatòria per davant de Vaultier que va quedar segon, superant tots dos al basc Lucas Eguibar que havia guanyat la seva ronda inicial i anava primer a la segona de quarts però en cometre un error a mitja pista va ser superat per l’andalús i el francès.

En semifinals Regino va ser segon bona part de la baixada, però finalment Vaultier li va guanyar el pols que van protagonitzar i Alessandro Hämmerle (Àustria) es va imposar en aquesta mànega semifinal.

El la “small final” Hernández va sortir primer i va mantenir aquesta posició, però en la part final va ser superat per Adam Lambert (Austràlia), 5è, i Markus Schairer (Àustria), 6è, de manera que l’andalús va acabar 7è. El guanyador de la prova va ser l’australià Alex Pullin que es va mostrar molt fort durant tota la cursa.
El circuit traçat a l’estació argentina de Cerro Catedral tenia una longitud de 1.170 m i un desnivell de 180 m amb la seva sortida situada a una altitud de 1.940 m.