Central de Neu programa 19 – Temporada 2016/2017

Les tres darreres proves de la temporada de la Copa del Món de Velocitat disputades a Grandvalira coronaven el passat cap de setmana els Campions del Món de velocitat amb el francès Bastien Montes i la italiana Valentina Greggio com els mes ràpids del planeta.

Entrevistarem al freerider suec de Peak Performance Kristofer Turdell. Turdell ha finalitzat en la 3a posició de la general al Freeride World Tour aquest 2017.

A la Val d’Aran es disputava el passat cap de setmana la darrera prova de la Copa del Món d’esquí de Muntanya amb una Individual i una Vertical Race. El català Oriol Cardona s’adjudicava la plata i el bronze en categoria promesa.

I seguirem a terres araneses perquè parlarem amb Aymar Navarro i de la pel·lícula South Lines que gravava amb Adrià Millan el estiu passat a Los Andes i que trasllada la seva passió pel freeride.

Central de Neu programa 19 – Temporada 2016/2017 from Carrota on Vimeo.