Central de Neu programa 14 – Temporada 2016/2017

460 participants van pendre part a la 2a edició de la Skimo6, aquesta cursa d’esquí de muntanya uneix la cota 2.000 de Naturlandia i el sector de Grau Roig de Grandvalira i té un recorregut de 30km amb 2.055m de desnivell positiu.
Veurem quin és el protocol d’actuació en una allau de grans dimensions en el simulacre a nivell nacional que es va realitzar la setmana passada a l’estació de Vallnord Ordino Arcalís amb la presència de diferents cosos de seguretat i emergències.
El passat cap de setmana es disputava a Baqueira Beret la Copa d’Espanya de múixing neu on es coronaven els nous campions de les diferents modalitats.
I acabarem al Canadà, perquè Ottawa acollia la darrera prova de la Copa del Món del Red Bull Crashed Ice, on el nord-americà Cameron Naasz s’enduia el seu segon campionat en una de les millors curses de la temporada.

Central de Neu programa 14 – Temporada 2016/2017 from Carrota on Vimeo.