Central de Neu programa 13 – Temporada 2016/2017

Les estacions d’esquí realitzen cada setmana un sondatge per percussió i un perfil estratigràfic per veure com es troba l’estabilitat del matell nival, així saben nivell hi ha de risc d’allaus. Avui us ensenyarem de quina manera es duu a terme.

Farem un resum dels Campionats del Món d’esquí de muntanya que s’han disputat a Les Dolomites italianes. El subcampionat en individual va ser pels catalans Kilian Jornet en categoria absoluta i Oriol Cardona en espoir i a la cursa per equips, Mireia Miró i Clàudia Galicia es penjaven la plata.

Slopestyle urbà pel Centre històric de Bad Gastein, Àustria! Així va ser l’espectacle de la 7a edició del Red Bull PalyStreets, freestyle esquí al màxim exponent amb victòria del suec Jesper Tjäder, que superava riders com el medallista olímpic David Wise!

Central de Neu programa 13 – Temporada 2016/2017 from Carrota on Vimeo.