Central de Neu programa 12 – Temporada 2016/2017

Pur espectacle de freeride, això és el que es va tornar a viure a Vallnord Arcalís la setmana passada acollint la prova de Chamonix del Freeride World Tour. Els millor riders del planeta desafiaven la vessant del Baser Negre buscant les linies guanyadores.
I no ens mourem del Principat d’Andorra, perquè les activitats alternatives a l’esquí segueixen sent un bon reclam turístic a l’hivern. Les més destacades, continuen sent les motos de neu i el múixing. Passarem pel centre d’activitats Roc Roi de Grandvalira a Grau Roig per descobrir-les!
La Copa del Món IPC de Para-Snowboard es disputava la setmana passada durant 4 dies a l’estació ceretana de La Molina. Brillant actuació de la catalana Astrid Fina que es penjava 4 medalles de plata en les proves de Snowboader cross i Banked eslàlom.
La última cursa de la Copa del Món de luge en pista natural feia parada el passat dissabte a Umhausen, Àustria, on es coronaven els millors de l’especialitat tant en categoria masculina com femenina.

Central de Neu programa 12 – Temporada 2016/2017 from Carrota on Vimeo.