Central de Neu programa 11 – Temporada 2016/2017

El rider espanyol Aymar Navarro aconseguia la 3a posició del podi a la prova andorrana del Freeride World Tour a Vallnord Arcalís. L’aranés que participava gràcies a una wild card, feia història aconseguint aquest podi lluitant entre els millors riders del planeta.
I seguirem amb el fora pista mundial per excel·lència, el Freeride World Tour de Vallnord Arcalís, on veurem les línies guanyadores, on Arianna Tricomi i Drew Tabke s’adjudicaven la victòria en esquí i Annne-Flore Maxer i Sammy Luebke en surf de neu.
i la 3a Copa del Món d’esquí de muntanya es disputava el passat cap de setmana a Turquia. Clàudia Galicia es penjava el bronze en la cursa Individual i la plata en la prova sprint on Marta García s’emportava el bronze. Oriol Cardona es feia amb l’or en la Individual en sub23.

Central de Neu programa 11 – Temporada 2016/2017 from Carrota on Vimeo.