Central de Neu programa 10 – Temporada 2016/2017

Avui en aquesta nova edició de Central de Neu,

anirem a Grandvalira, on el passat dissabte, i per tercer any consecutiu, es disputava el Freeride Junior World Championships, la competició de freeride internacional més important del planeta en la categoria júnior. La catalana Alba Terés va aconseguir la 4a posició en surf de neu.

La pujada sobtada de les temperatures a Rumania la setmana passada va deslluir els Campionats del Món de Luge en pista natural que es van disputar a Vatra Dornei.

I a Minnesota, als Estats Units d’Amèrica, es disputava la 3a parada del calendari del Campionat del Món del Red Bull Crashed Ice. En una pista de 340 metres i 35 de desnivell el rider local Cameron Naasz va assolir el liderat del Campionat davant la seva afició.

I acabarem edició de nou al domini esquiable més gran del sud d’Europa, Grandvalira, per conèixer les noves propostes en restauració en el nou pla estratègic que ha desenvolupat la marca andorrana en els darrers 5 anys.

Central de Neu programa 10 – Temporada 2016/2017 from Carrota on Vimeo.