Central de Neu programa 09 – Temporada 2016/2017

Us presentarem una de les novetats de Grandvalira per a aquesta temporada, el servei exclusiu i personalitzat del Grandvalira Mountain Club. Un servei ple de beneficis i privilegis que només trobareu al sector de Soldeu el Tarter.
Controvertida 2a prova Individual de la temporada de la Copa del Món d’esquí de muntanya disputada dissabte a Cambre d’Aze. Diumenge en la primera prova sprint, Clàudia Galicia es penjava la medalla de plata en sènior i or per Iñigo Martínez de Albornoz en Sub 23 i per Júlia Casanovas en júnior.
Passarem per Itàlia on el passat cap de setmana es disputava la 2a parada de la Copa del Món de Luge en pista natural a Deutschnofen.
I d’Itàlia saltarem a Suïssa, on es va celebrar la 2a edició de l’Snow Bike Festival. Aquesta competició de Snow Bikes es disputa en quatre etapes, una d’elles nocturna.
En els nostres breus, la darrera cursa de la temporada del Trofeu Andros, El Dorado Freeride de Baqueira Beret, el Freeride World Qualifier de Hochfugen amb Ana Salvador i Núria Castan Baron, el World Roockie Fest i The White Ring…

Central de Neu programa 09 – Temporada 2016/2017 from Carrota on Vimeo.