Central de Neu programa 08 – Temporada 2016/2017

Passarem per Vallnord, Andorra, on el passat cap de setmana es disputaven les dues primeres proves de la temporada de la Copa del Món d’esquí de muntanya. Dissabte prova Individual i diumenge la Vertical Race. Or i plata per Oriol Cardona i bronze per Antonio Alcalde en categoria Sub23, i plata per Kilian Jornet i bronze per a Laura Orgué en la cursa Vertical.

El canadenc Scott Croxall s’imposava en la segona cursa de la temporada de l’espectacular Red Bull Crashed Ice, el Campionat del Món de descens en patins en gel que es disputava a Finlàndia, a la pista més llarga de tot el circuit de 630 metres de llargada.

I 250 corredors van participar en la 2a prova de la temporada de la Copa del Món de Vertical Up disputada a Val Gardena. El repte en aquesta cursa va ser superar els 3 quilòmetres i mig de recorregut i un desnivell positiu de 840 metres.

En els breus d’avui, Trofeu Andros de Lans en Vercors, la 6a plaça de Queralt Castellet a la Copa del Món del mig tub de Laax, la 20a edició del Trofeu Pista! Pista! de La Molina, Nuria Castán, Freeride World Tour…

Central de Neu programa 08 – Temporada 2016/2017 from Carrota on Vimeo.