Central de Neu programa 07 – Temporada 2016/2017

Veurem com l’estació andorrana de Vallnord Ordino Arcalís es posava en marxa ahir dimecres després de les intenses nevades dels darrers dies. Les gran acomulacions de neu han fet que tot el personal de l’estació hagi treballat de valent perquè tot torni a la normalitat en la màxima brevetat.

i no deixarem terra andorrama, perquè Grandvalira acollia el passat dissabte la 2a prova de la temporada del Salomon Quest Challange. Aquesta divertida competició va acollir 450 participants en una jornada marcada per les nevades.

Marsella es convertia el passat dissabte en el centre d’atenció mundial de les curses de velocitat de patins sobre al gel amb la primera prova de la Copa del Món, l’espectacle del Red Bull Crased Ice.

I als nostres breus d’avui, la 5a mànega de del Trofeu Andros de Serre Chevalier, la primera Copa del Món d’esquí de muntanya, la Font Blanca que es disputarà aquest cap de setmana a Vallnord, Andorra i el Freeride World Tour que ja està a punt pel tret de sortida a Chamonix Montblanc.

Central de Neu programa 07 – Temporada 2016/2017 from Carrota on Vimeo.