Central de Neu programa 06 – Temporada 2016/2017

Anirem fins al domini esquiable de Grandvalira per presentar-vos el servei Top Class. Aquest producte està dirigit tant a esquiadors i surfistes debutants com als més experimentats ajudant a perfeccionar la seva tècnica entre altres serveis exclusius pels seus clients

Les primeres generacions del pla esquí estudi de la Federació andorrana d’esquí comencen a tenir els seus fruits en l’alta competició, per això a partir d’aquesta temporada tant la Federació com els clubs d’Andorra volen potenciar la base amb entrenaments nocturns.

I acabarem a Hinterstoder, Àutria, on el passat cap de setmana es disputava la primera prova de la Copa del Món de Vertical Up, una cursa on els participants va afrontar un desnivell de 750 metres en menys de tres quilòmetres i amb pendents del 60%

En els nostres breus d’aquesta setmana, la 4a mànega del Trofeu Andros disputada a Isola 2000, El campionat de Catalunya Individual d’Esquí de Muntanya de la Molina, El Salomon Quest Challenge de Grandvalira, el Red Bull Crashed Ice 2017 i el nou espai apres-ski de Grandvalira al Pas de la Casa.

Central de Neu programa 06 – Temporada 2016/2017 from Carrota on Vimeo.