Central de Neu programa 03 – Temporada 2016/2017

Avui, en aquesta tercera entrega de la temporada de Central de Neu,
anirem fins al domini esquiable més gran del sud d’Europa, Grandvalira que no deixa de sorprendre’ns. Avui uspresentarem a l’única noia màquinista que trobem al Principat d’Andorra. Bea Calamita és una de les poques dones que realitza aquest tipus de feina en una estació d’esquí.
La primera prova del Salomon Quest Challange d’aquesta temporada es disputava el passat dissabte a terres araneses. L’estació de Baqueira Beret acollia més de 400 participants en aquesta primera parada del calendari 2017.
I avui us convidem a que ens acompanyeu a fer una nova fita en l’alpinisme virtual, el cim més alt del planeta, l’Everest de 8.848 metres. Una iniciativa que ha fet possible el projecte Mammut 360.
En els nostres breus d’aquesta setmana, la mànega d’Alp d’Huez del Trofeu Andros, les curses de velocitat sobre el gel i les dues primeres proves de la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya, disputades el passat cap de setmana a Boí-Taüll.

Central de Neu programa 03 – Temporada 2016/2017 from Carrota on Vimeo.