Central de Neu programa 02 – Temporada 2016/2017

En aquesta 2a edició de la temporada de Central de Neu,
Passarem per Vallnord, marca comercial de les estacions de Pal-Arinsal i Ordino Arcalís, per conèixer les novetats per a aquesta temporada de les estacions andorranes de les valls del nord.
Ja s’ha donat el tret de sortida a la Copa del Món de Luge en pista natural, va ser el passat cap de setmana a Kühtai, Àustria, on es va disputar un paral·lel i individual així com també la  prova de la Copa de les Nacions.
I d’Àustria tornarem al Principat d’Andorra, perquè la setmana passada es disputava la mànega andorrana del Trophee Andros, les curses de motor de velocitat sobre el gel. El Grandvalira circuit del Pas de la Casa acollia aquestes curses de la Fòrmula 1 del gel.

Central de Neu programa 02 – Temporada 2016/2017 from Carrota on Vimeo.