Central de Neu programa 15 – Temporada 2015/2016

Una setmana més arribem a dijous carregats de neu i de continguts. En el programa d’avui ens arribarem fins a Grandvalira on el passat cap de setmana es disputaven dues proves de la Copa del Món de Quilòmetre llançat. Aquestes proves de velocitat estrenaven la nova rampa de sortida de la pista Riberal de Grau Roig.

Veurem l’aposta que ha fet per enguany l’estació del pirineu francés de Font Romeu i passarem per França on es disputava la 31a edició de la mítica cursa d’esquí de muntanya per parelles, La Pierra Menta. Kilian Jornet fent parella amb el francès Matheo Jacquemound s’adjudicaven la victòria i les catalanes Mireia Miró i Clàudia Galicia finalitzaven segones.

Acabarem anant fins el sector de Pal de Vallnord que acollia el passat diumenge la 2a edició de la Dama Blanca Ski Race, l’única cursa d’esquí de muntanya només per a dones i el Freeride World Tour feia parada la  setmana passada a Fieberbrunn, Àustria. La 3a prova del calendari ha estat el passaport per anar aquesta setmana a la semifinal d’Alaska.