Central de Neu programa 14 – Temporada 2015/2016

Avui, des de Central de Neu anirem fins a Vallnord-Ordino Arcalís per veure un simulacre de treball dels pisters artificiers que controlen les allaus que poden afectar tant el domini esquiable com l’àrea fora pista de l’estació.
Anirem fins a França per mostrar-vos el potencial que té l’estació de Puyvalador. Un domini esquiable que no passa desapercebut pels esquiadors que volen gaudir de bones baixades. Alhora, aquest domini de Capcir destaca, entre d’altres, pel seu fora pista i per la neu natural que podem trobar-hi.
Ens desplaçarem fins a Los Angeles per assistir a la darrera prova del Big Air més important del planeta, l’Air & Style. Després de disputar-se les competicions a Bejing i a Innsbruck, els participants tornaven amb els millors trucs en un Air & Style que havia de decidir el nom del campió d’aquesta edició 2016.
I acabarem a Saint Paul per veure les finals de descens en patins sobre el gel. El Red Bull Crashed Ice arribava a la seva darrera prova de la temporada on el rider local, Cameron Naasz, s’adjudicava el títol de campió del món.