Central de Neu programa 12 – Temporada 2015/2016

Arriba una nova entrega de Central de Neu. I avui dijous passarem per la pista Àliga de Grandvalira. Aquest cap de setmana el domini acull dues proves de la Copa del Món d’esquí alpí femení. Veurem quins han estat els darrers treballs que s’han portat a terme per condicionar aquesta pista per la disputa del súpergegant i la combinada alpina.
Alpago, Itàlia, acollia la setmana passada nova prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya, on el català Kilian Jornet aconseguia l’or en la cursa individual i la basca Nahia Quincoces la plata. La catalana Marta García es penjava la plata en la prova esprint.
I dissabte la Copa del Món de Luge en pista natural posava fi a la temporada amb la cursa d’Umhause a Austría. Aquesta darrera competició havia de decidir els campions del món en categoria masculina.
I ens els nostres breus, la 20a edició del Ohmamiglú de La Molina, la Cronoescalada nocturna a la pista Àliga de Grandvalira i la 3a prova del circuit Audi4 Cup a Astún.