Central de Neu programa 11 – Temporada 2015/2016

En la nova entrega de Central de Neu coneixerem al rider espanyol Aymar Navarro. Navarro que va participar al Freeride World Tour de Vallnord Arcalís per segona vegada consecutiva gràcies a una Wild Car, busca fer-se un lloc entre els millors del món del freeride.
I passarem per Suïssa, on es va disputar la competició de snowboard de freestyle Laax Open 2016. Més de dos dies de competició en Slopstyle i halfpipe i buscant amb els millors trucs un objectiu, una part dels 500 mil dòlars en joc, el premi més gran en la història d’aquest esport.
En els nostres breus de neu, la 2a posició de l’andorrà Carlitos Aguareles al SFR Freestyle Tour de Vars, la darrera prova del trofeu Andros, la 2a parada del circuit Audi 4 Cup i la Copa d’Europa IPC disputat a Espot.