Central de Neu programa 10 – Temporada 2015/2016

En el programa d’avui ens arribarem fins a Grandvalira. Presenciarem un simulacre d’evacuació d’un accidentat a la pista Àguila de Grandvalira que, precisament, és l’indret on es desenvoluparan les dues proves de la Copa del Món d’esquí alpí femení que acollirà aquest domini el 27 i 28 de febrer.

També viatjarem fins a Chamonix (França) on s’ha desenvolupat la 2a prova del calendari del Freeride World Tour. Un cop més els riders ens deixen imatges espectaculars. Mentrestant, a Les Marecottes (Suïssa) es disputaven els Europeus d’esquí de muntanya on l’equip nacional s’embutxacava 4 medalles, un or, tres plates i un bonze.
La 2a prova de l’Air & Style 2016, la Copa del Món de Telemarc celebrada a Espot i la darrera prova del Luge disputada a Passeier (Itàlia) tancaran el programa d’avui.