Central de Neu programa 09 – Temporada 2015/2016

En el programa d’aquesta setmana els riders que varen participar al Freeride Junior World Championships 2016 en seran els principals protagonistes. Grandvalira va acollir les proves del freeride on l’andorrà Josep Ma Naudi es va fer amb el títol de campió del món en surf de neu i la catalana Fiona Torelló signava el subcampionat aconseguint la 2a plaça en la mateixa modalitat.

La 6a edició de l’Skiers Cup, que també s’ha disputat a Grandvalira, ens mostrarà el que va donar de si la batalla dels continents americà i europeu que es va disputar entre un Big Mountain i un Backcountry Slopestyle.

Viatjarem fins a Itàlia per repassar el que va donar de si la 2a prova del calendari de la Copa del món d’esquí de muntanya i mostrarem les imatges més impactants que ens ha deixat la 3a prova del Campionat del Món de descens sobre el gel, el Crashed Ice, que aquesta vegada es disputava a Finlàndia.

El Trofeu Andros, la prova d’esquí de muntanya les 3 fronteres i la 2a prova del calendari de Luge en pista natural celebrada a Itàlia completaran el programa d’avui.