Central de Neu programa 08 – Temporada 2015/2016

Viurem l’espectacle mundial del fora pista amb els millors riders del planeta amb la 1a prova del calendari del Freeride World Tour que donava pistonada el passat divendres a l’estació andorrana de Vallnord Arcalís. Aquesta ha estat, segons el director de FWT, Hale-Woods, la millor prova en un inici de temporada.
Passarem per Porté-Puymorens, aquesta estació del sud de França ha presentat novetats importants en aquesta temporada i segueix apostant per una sèrie de promocions destacables. Les coneixerem de la mà del seu director Eric Charre.
Passarem per Gstaad, Suïssa, on es disputava la 2a edició del Snow Bike Festival. El català Tomi Misser s’adjudicava per segon any consecutiu aquesta prova de Fat Bike.
I en el nostre apartat de breus, la prova de Lans del Trofeu Andros, el Trofeu Borrufa, la 1a cursa de l’Audi 4 Cup de la Molina i el campionat de Catalunya de Múixing.