Central de Neu programa 07 – Temporada 2015/201

Ja estem a dijous i això vol dir que arriba una nova entrega de Central de Neu. I tenim moltes ganes de mostrar-vos tot el que hem preparat per vosaltres. I és que aquesta vegada dediquem un programa especial a l’esquí de muntanya i a la concentració de l’equip de la FEDME (Federació Espanyols d’Esports de Muntanya i Escalda) que va estar present el passat cap de setmana a la primera prova de la Copa del Món d’Esquí de muntanya disputada a Andorra. L’equip de Central de Neu va acompanyar els esquiadors nacionals en el seu dia a dia durant la concentració abans de les primeres competicions oficials de la temporada.
Coneixerem com viuen els esportistes d’elit durant una estada d’aquestes característiques.
També repassarem la vessant de competició, on Kilian Jornet feia el doblet aconseguint la medalla d’or tant en la prova reina, la cursa individual, com en l’explosiva vertical race i Laura Orgué s’adjudicava la victòria en la prova vertical.