Central de Neu programa 05 – Temporada 2015/2016

I després de Reis…. arriba un nou programa de Central de Neu.
Avui us portarem a sopar a 2.200 metres d’alçada al Restaurant la Coma d’Arcalís a Vallnord. Les nits a la Coma és una de les activitats estrelles per aquesta temporada on a banda de sopar menjar típic de muntanya, pots baixar esquinant de nit per les pistes d’aquesta estació.
Creieu que l’inversió que fa una estació d’esquí per acollir competicions d’alt nivell, fa augmentar el nombre d’esquiadors al seu domini? Escoltarem les opinions dels periodistes especialitzats de l’esport blanc sobre aquestes inversions i el seu retorn en una temporada de competicions d’alt nivell a Grandvalira.
I en el nostre apartat de breus repassarem les promocions per aquest mes de Porté-Puymorens i donarem un cop d’ull al calendari de competicions d’aquest gener, com la 1a prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya i el FWT entre d’altres.