Central de Neu – Programa 02 Temporada 2015/2016

En aquesta segona entrega de Central de Neu…..

Anirem fins el Principat d’Andorra on el passat dissabte es va disputar la 19a cronoescalada nocturna del Pas de la Casa d’esquí de muntanya. Aquesta cursa organitzada pel Club Pirinenc Andorrà, obre el calendari oficial de les curses d’aquesta disciplina.
I la Copa del Món de Luge en pista natural arrencava el passat cap de setmana amb la primera prova del calendari amb la competició de dobles disputada al Tirol austíac. La cursa va ser molt renyida entre els equips d’Itàlia i Àustria.

I acabarem a Vallnord, on la setmana passada aquesta estació andorrana acollia la trobada anual de periodistes especialitzats en l’esport blanc. En aquesta, es van donar a conèixer les novetats de la temporada d’enguany. Entre les més destacades, trobem la gran aposta gastronimica dels tres sectors.

Tot això amb una mica d’Andros que arribava el passat cap de setmana al Grandvalira circuit del Pas de la Casa amb la 2a prova del calendari de les curses de velocitat sobre el gel.