Central de Neu programa 01 Temporada 2015/2016

Comencem temporada anant fins a l’estació andorrana de Grandvalira per conèixer les novetats d’enguany. Una temporada on l’estació més gran del sud d’Europa acollirà esdeveniments de primer nivell mundial, com la Copa del Món d’esquí alpí femenina entre molts d’altres.

Viatjarem fins a la capital xinesa, Beijing, on el passat cap de setmana es va donar el tret de sortida al Air & Style, la competició més important del món de Big Air. I també anirem fins al Canadà i, en concret, fins al Quebec per presenciar el Crash Ice, la cursa de velocitat sobre patins de gel més espectacular.

I en el nostre apartat de breus, una mica de motor amb el trofeu Andros! que arrencava el passat cap de setmana a Valthorens abans d’arribar al Principat d’Andorra, l’Open Kaunertal que enguany arribava a la 30a edició amb la primera prova de la temporada i el FWT que donarà el tret de sortida el proper 22 de gener a l’estació andorrana de Vallnord Arcalís.