Central de Neu programa 8 – Temporada 2014/2015

Anirem fins a Fieberbrunn, al tirol autríac, per resumir tot el que va donar de sí la 2a prova del calendari del Freeride World Tour 2015. Una competició que ha vingut marcada per diferents anul·lacions i un rider atrapat per una allau.

Els circuits marcats per la pràctica de l’esquí de muntanya a les estacions d’esquí estan agafant embranzida. Aquesta és una gran oportunitat per provar-ho amb total seguretat. Parlarem d’aquesta iniciativa amb l’esquiador de la FEDME Miguel Caballero que va visitar el circuit de Grandvalira.

A Livigno es va disputar el World Rockie Fest 2015. Aquesta competició d’ slopstyle busca les joves promeses del freestyle a nivell mundial en surf de neu. Aquesta competició ja ha arribat a la seva10a edició i no per casualitat.

I d’Itàlia saltarem a la capital de Minnesota, als EUA, per veure l’espectacle del Crashed Ice, les curses de patins sobre el gel. Aquesta competició va reunir a 140 mil espectadors amb la impressionat catedral de Saint Paul com a teló de fons.

Repassarem altres informacions que són notícia de forma reduïda als nostres breus de neu com el campionat nacional de llarga distància d’esquí de fons, l’Ski Cross de Orcières, el Trofeu Andros i els campionats del món júnior de freeride.