Central de Neu programa 7 – Temporada 2014/2015

Animem a Chamonix, on el passat dissabte es va disputar la primera prova del Freeride World Tour 2015, el fora pista mundial per exel·lència. Unes condicions de neu espectaculars donaven la benvinguda als millors riders del planeta que un cop més van donar espectacle a aquesta prova de freeride!!!

I el cap de setmana ens ha deixat un altre espectacle, la mítica Font Blanca a Vallnord. Dues proves del circuit de la Copa del Món d’esquí de muntanya, una individual i una cursa vertical, van tenir com a protagonista a Kilian Jornet i Leatitia Roux, que feien doblet aconseguint la medalla d’or en aquestes dues curses. Resumirem aquesta prova on també Clàudia Galícia, Marta García i Oriol Cardona van aconseguir penjar-se una medalla.

I des de finals d’any la Real Federación de Deportes de Invierno, la RFEDI està presidida per l’aranés May Peus. Veurem quines són les directrius de la nova direcció de la RFEDI de cara als propers 4 anys.