Central de Neu programa 6 – Temporada 2014/2015

Anirem fins a Àustria, on la sabadellenca Queralt Castellet va aconseguir dissabte passat el subcampionat del món del mig tub. Aquest és el millor resultat de la catalana en un campionat del món i d’un esportista de la RFEDI en aquesta modalitat.

La setmana passada es celebrava el primer SNOW EPIC, el festival de bicicletes sobre neu i va ser el campió del món de descens i subcampió del món de rally en bicicleta, el català Tomi Misser, qui va guanyar la prova, formant part de l’equip “Imparables” juntament amb Ibon Zugasti, Joseph Ajram i Santi Millan.

Vam estar a l’estació francesa de Val Thorens on es disputava prova del SFR Freestyle Tour, una competició que està guanyant força dins el panorama mundial i sobretot europeu, on feia falta una aposta forta en competicions de freeski.

Espectacle al seu màxim exponent. L’Air and Style va fer parada europea a Innsbrick, davant més de deu mil persones enfervorides i enmig d’un ambient entusiasta i ple de música es van veure els salts més impressionants. Aterrarem per veure aquest espectacle.

I els nostres breus de neu vindran marcats per la darrera prova de Luge sobre pista natural a Àustria, la 2a prova de la Copa Gos Àrtic celebrada a Port Ainé el passat cap de setmana I el trofeu Andros que va disputar la 5a prova del calendari a Lans en Vercors, França.