Central de Neu programa 5 – Temporada 2014/2015

En aquest capítol, anirem fins a Puy-Sant Vicenç a França on el passat cap de setmana es van disputar les primeres proves del calendari de la Copa del Món d’esquí de muntanya. Veurem que van fer els esquiadors catalans i andorrans en aquestes tres primeres curses de la temporada.
I passarem per l’estació de la Molina, perquè la setmana passada va acollir durant 4 dies proves d’eslàlom de la Copa del Món IPC, per a persones amb discapacitat física i visual.
I avui us portem un nou esport per a aquest programa, el Luge en pista natural, una modalitat espectacular que demana molta preparació i adaptabilitat al terreny sobre el que configura el traçat, amb una prova de la Copa del Món celebrada a Itàlia.
Als breus de neu… les darreres notícies del FTW i el trofeu Andros disputada a Isola 2000 la setmana passada.