Central de Neu programa 3 – Temporada 2014/2015

Els Alps suïssos centraran bona part d’aquest programa perquè per una banda descobrirem el projecte Mammut 360. Aquesta iniciativa vol ensenyar amb panoràmiques de 360 graus tant en vídeo com en fotografía, la llegendària primera ruta al cim de l’Eiger. Us mostrarem com es va realitzar.
I aquest passat 2014 es van commemorar els 150 anys de la coronació del cim del Matterhorn, un dels èxits alpinistics més importants fins a la data. Per celebrar aquesta gran fita, un grup de guíes de muntanya i alpinistes professionals van il·luminar amb una cadena de llum el trajecte fins el cim.

I en els breus d’aquest programa… veurem el pare Noel que va passar per Grandvalira, resumirem la tercera prova del trofeu Andros disputada a Isola 2000 i us parlarem del FWT 2015 que arrenca d’aquí a 24 dies…