Central de Neu programa 15 – Temporada 2014/2015

Anirem a l’estació ceretana de La Molina, on el passat dissabte es disputava la darrera prova de la Copa del Món de SBX. El rider basc Lucas Eguibar va escriure una nova pàgina en la història del surf de neu a Espanya, fent-se amb el campionat del món d’aquesta disciplina per primera vegada
I anirem a Alaska, on aquest dilluns, a Haines, es disputava la penúltima prova del Freeride World Tour, el fora pista mundial per excel·lència. La prova americana va escollir els millors riders que estaran a la gran final de Verbier.
Tornarem al continent europeu i anirem fins a l’estació andorrana de Grandvalira que va acollir, durant 4 dies, les finals de la Copa d’Europa de velocitat d’esquí alpí, tant en categoria masculina com femenina. A la pista Àliga del sector del Tarter es van disputar dues proves de súper-gegant, dues de descens i una súper-combinada.
En els breus de neu d’aquesta setmana ús parlarem del Total Fight de Freestyle, de la Molina-Vallter Skimarathon, de la darrera prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya, que es disputa a Prato Nevoso, i de la retirada de l’alta competició de la fondista catalana Laura Orgué.